• +381 63 253 346

Partneri

 

Innovation & Experience

Sa sedištem u Stateline, NV (USA), DM Software (DMS) je lider u istraživanju, razvoju i proizvodnji elektrokardiografskih proizvoda i softvera za analizu; bio je pionir u EKG tehnologiji preko 30 godina. Početak njegovog rada sa Dr. Holter i Dr.Corday u razvoju prvog Holter EKG sistema, naš osnivač – Bill Parsons – imao je presudnu ulogu u nekim od najvažnijh inovacija u Holter tehnologiji, uključujući i to da je nosilac patenta za “Holter Full Disclosure” i razvoj prvog Holter sistema baziranog na PC računaru. Naš istorijat inovacija, u kombinaciji sa moćnim pristupom analitike i korisnički orijentisanim funkcijama doprineli su da DMS širom sveta ima lidersku poziciju u više funkcionalnim PC EKG sistemima, uključujući Holter, Stress Test, Resting 12-Lead i Real-time WiFi ECG monitoring. Kontaktirajte nas da saznate više o dostignutom stepenu razvoja palete naših proizvoda i kako su naša sistemska EKG rešenja prava stvar za vašu ordinaciju, organizaciju ili ustanovu.

  • Član izvornog Holter EKG tima sredinom 1960
  • Pronalazač Holter funkcije Full Disclosure 1979
  • Pronalazač procesuiranja Holtera EKG putem PC-ija 1987
  • Pronalazač Satellite-Internet Holter Sistema 2003.

DM Software Inc. USA (DMS) je osnovana 1975 i specijalizovana je za Elektrokardiografske proizvode. DMS ima jaku,efikasnu i profesionalnu dilersku mrežu koja obezbeđuje najbolju prodaju i servis na tržištu svih 5 kontinenata. DMS i njeni proizvodi imaju FDA Sertifikate, CE Sertifikate; ISO 9001 i ISO 13485 Sertifikate. Za 30 godina od svog osnivanja, DMS je posvećen istraživanju i razvoju vodećih svetskih elektrokardiografskih proizvoda. DMS sarađuje sa vrhunskim USA Kardiolozima, Evropskim Kardiolozima i EKG specijalistima da bi omogućio niz naprednih i pouzdanih Holter, Stress Test, Real Time ECG i Resting 12 Lead proizvoda.

Od modela Premier 1 do modela Premier 12+ (CardioScan 12+) Holtera, svaka verzija je predstavnik najnaprednijih holterskih rešenja. DMS ima u vlasništvu i razvio je svetski vodeću i potpuno intuitivnu tehniku holter analize za protekle 3 decenije. DMS ima ogromno iskustvo u hiljadama bolnica širom sveta i sa bezbroj slučajeva srčanih oboljenja. Mi apsolutno prevazilazimo sve ostale tehnike analize drugih kompanija naročito sa našom jedinstvenom tehnikom identifikacije lažnih razlika. DMS -ova tehnika holter analize je daleko najnaprednija tehnika analize u svetu.

Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj analizi, DMS-ov EKG Holter, Multifunction PC-ECG system, Stress Test ECG System, Multi-Bed Telemetry ECG Monitoring System i Resting 12-Lead Mobil ECG System su čuveni po svojoj pouzdanosti ,efikasnosti i preciznim performansama u industriji medicinske opreme. DMS je prodao više Holter sistema širom sveta u prošlih 30 godina od bilo koje druge kompanije. Proizvodi nisu samo popularni u USA, Germany, France, Switzerland, England, Spain, Italy, Portugal,Russia, Poland, već se takođe dobro prodaju u China, Australia, New Zealand, Mexico, Brazil, India, Bangladesh, Argentina i tako dalje.
Obično, svake godine hiljade kompleta DMS-ovih proizvoda se instaliraju u mnogim državnim bolnicama, klinikama i lekarskim ordinacijama širom sveta. Svi oni imaju velike koristi od funkcionalnosti DMS-ovih proizvoda. DMS je napredan i jednostavan za rukovanje a mrežne mogućnosti sada omogućavaju nenadmašan EKG daljinski pristup za moderan svet telemedicine.

Garantujemo distributerima i kupcima da ćemo uvek obezbediti najsavremenije proizvode sa odličnim post prodajnim servisom. Takođe se možete uveriti i sami u našu višedecenijsku korisničku podršku, plus našu buduću posvećenost inovacijama u decenijama koje dolaze.

 

Na kraju, hajde da zajedno ispunimo naše profesionalne snove i ruku pod ruku zajedno kreiramo bolju budućnost.

www.holterdms.com

 

 

Top