• +381 63 253 346

O Nama


U septembru 2002. godine osnovano je preduzeće za proizvodnju, promet i usluge TEHNOMED SISTEM. Osnovna delatnost TEHNOMED SISTEMA je zastupanje inostranih kompanija koje proizvode medicinsku opremu u oblasti kardiologije.

Tehnomed sistem nije organizovan samo kao zastupnička kuća, on je mnogo više od toga. Naš tim je u mogućnosti da pomogne korisniku da odgovori na izazove savremene medicine u pogledu izbora optimalne konfiguracije, izbora aplikacija, tehničkoj podršci u posleprodajnom periodu i u pogledu snabdevanja neophodnim potrošnim materijalom.

Za manje od jedne decenije svog postojanja TEHNOMED SISTEM je postao prepoznatljiv na domaćem tržištu kao jedan od lidera u prodaji: EKG holtera, holtera pritiska, PC-ECG uređaja, stres test sistema, telemetrijskih sistema i defibrilatora.

Želimo da istaknemo da su naši medicinski sistemi nešto najsavremenije i najaktuelnije u svojim oblastima sa izuzetnim dijagnostičkim i terapijskim mogućnostima.

MISIJA

Na osnovu višegodišnjeg iskustva TEHNOMED SISTEM treba da obezbedi najsavremeniju medicinsku opremu po pristupačnim cenama, poštujući visoke svetske standarde u pogledu kvaliteta.

VIZIJA

Naš cilj je da konstantno unapređujemo upravljanje tehničkim sistemima u medicini, kako u kardiologiji tako i u drugim oblastima medicine za koje imamo kvalitetne ideje.


VREDNOSTI

  • Briga o korisniku
  • Timski rad
  • Obostrano poverenje
  • Uspešna dugoročna saradnja
Top